Gui Sportsklubb - Friidrett

Gui Sportsklubb - Friidrett

FLOTTE PRESTASJONER AV VÅRE UTØVERE PÅ BUL JULESTEMNE I HELGEN

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 2. Des 2018

1 GULL OG 2 BRONSJEMEDALJER!


Heggedal IL stilte med hele 18 utøvere på BUL sitt julestevne i helgen så vi fikk virkelig vist alle at vi er en klubb i vekst. Det å stille på stevne er ganske skummelt, du står helt alene på startstreken, og resultatet måles til minste hundredel. Selv om vi ikke alle klarer å vinne, er det aller viktigste å være med på opplevelsen, lære seg å tørre å stille opp, og etter hvert opplever man at man blir bedre og bedre. Alle våre utøvere fikk personlig rekord, og det kan dere være veldig stolte av, og husk om dere er på alle treningene og gir skikkelig innsats vil resultatene komme.


Jenter 10:

Her stilte Elena Marija White, Martine Nortvedt Knudsen og Miriam Andersson Selvik opp. Det ble kjempefine prestasjoner både på 60 meter, kule, lengde og 600 m. Disse jentene kommer vi nok til å se på premiepallen når de blir store nok til det.


Gutter 11 år:

Her stilte Daniel Robert James White. Også han presterte kjempefint, og fikk flere personlige rekorder. Han stilte i 60 m, og høyde.


Jenter 12 år:

Her stilte Amanda Sofie Nes Fredheim. Det ble flott personlig rekord på 60 m med 10.17, og også kjempefint resultat i lengde.

Gutter 12 år:

Her hadde vi en hel flott gjeng. Henrik Linna Vineshaugen imponerte i kule og fikk med seg en bronsemedalje hjem for et støt på 9.38. Magnus, Vebrand, Tobias, Elias, Alfred og Eskild fikk også med seg flotte personlige rekorder i sine øvelser på Julestevnet.

Jenter 14 år: 

Her fikk Heggedal dagens gullmedalje da Julia Eveline Refvik fikk det lengste støtet med 8.16. Både Julia, Sunniva og Maja fikk med seg flotte resultater på 60 m. der Julia fikk 8,66, Sunniva 9,04, og Maja 9,54.

Gutter 14 år: 

For gutter 14 år tok Sondre Marstein Kristiansen med seg bronsemedalje i lengde etter et hopp på 4,79. Både Tage og Kristian Elias fikk ny personlig rekord både på 60 m for Tage med 8,66, og i lengde der Kristian Elias fikk 4,11, og Tage 3,98.

Stafett:

Heggedal stilte med 1 stafettlag som bestod av Amanda, Magnus, Henrik og Julia. De løp inn til en flott tid på 2,02,73, det er så vidt over 30 i snitt så det er flott resultat.


Vi gratulerer alle utøverne, og håper på full innsats på trening fremover til neste stevne over nyttår.0 Kommentar

Klubbsamling 25. november

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 18. Nov 2018

Vi arrangerer klubbsamling 25. november der alle får prøve ordentlig friidrett på Bærum idrettspark.

Alle barna er invitert, men vi må vite hvem som kommer.

Det blir ikke foreldremøte, da disse er avholdt tidligere. Foreldre anbefales å ta med joggesko og hjelpe til.


Barna får prøve ordentlig høydehopp, lengde, hekkeløp, 60 m med startblokk, og kulestøt. Kanskje løper vi litt lengre også.


Meld dere på via poll på Facebook gruppen til Friidrettsgruppa, dette blir gøy


De som vil være med på stavhopp må melde seg på til dette, det er fra barn 11 år og oppover.


Hilsen Styret.


0 Kommentar

Flust med medaljer til Heggedal på Kretsmesterskapet i Nittedal!

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 17. Sep 2018

I Helgen var det Kretsmesterskap for 11-14 år i Nittedal. I tillegg var det mulighet for 10 års gruppen å delta på stevnet, men for 10-åringer er fokus deltagelse og personlige resultater, derfor er det kun deltager premier for de minste.

Fra Heggedal hadde vi 2 stk 14-åringer, 2 stk 12 åringer og Elina Refvik som egentlig er i 9 årsgruppen, men stilte i 10 årsgruppen for å kunne være med på stevnet.

Siden dette er et kretsmesterskap for både Oslo og Akershus friidrettskrets så konkurerer Oslo og Akershus sammen, mens premieringen deles ut innenfor hver krets.

Våre utøvere hadde flotte resulltater og tok hjem totalt 12 medaljer ! 3x 1.plass, 4x 2.plass og 5x 3.plass

Her er noen av de flotte resultatene:

Rolf Magnus Marstein Kristiansen tok 1.plass for Akershus i 60m hekk med tiden 10,62, 1.plass i høyde med 1,30m, 1.plass i stav med 2,25, 2.plass i tresteg med 9,95 og 3.plass på 60m med tiden 9,14.

Tobias Nordtvedt Knudsen tok 3.plass på 60m hekk med tiden 13,15, 3.plass i stav med 1,85 og ny personlig rekord og 3.plass i tresteg med 8,10m

Geir Sondre Marstein Kristiansen tok 2.plass i høyde med 1,35m

Julia Eveline Refvik tok 2.plass i Diskos med 26,36 og ny personlig rekord !, 2.plass i kule med 7,05 og 3. plass på 60m med tiden 8,89

Elina Maylinn Refvik gjorde flott innsats og fikk gode resultater på 60m, kule og lengde!

Gratulerer til alle våre flinke utøvere og gøy og se at vi har utøvere i flere aldersgrupper som hevder seg i toppen!0 Kommentar

Heggedal utøvere med å ta Akershus til Seier på Hamar!

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 10. Sep 2018

Vi er så heldige at vi har så mange fine utøvere i Heggedal IL Friidrett. 3 av våre utøver ble tatt ut for å være med på kretslaget i kretskampen mellom alle kretsene på Østlandet. Stevnet gikk av stabelen på Hamar i helgen og på tross av veldig vekslende vær lørdag og søndag, hvor det også kom noen forferdelige regnskyll stod våre utøveres innsats til glans!

Utøvere som var med var:

Melisa Nezic på Kule, Melisa tok 2.plass i kule med et kast på 8,49m

Sondre Marstein tok 4.plass på 200m Hekk med 32,92 og satte ny pers i Høyde med 1,41

I Diskos kastet Julia Refvik over 20m (20,50) og var med å ta Akershus til seier i Donald stafetten (10x80m)

Flotte resultater av alle sammen og god innsats!


0 Kommentar

Dugnad for nye Gjellum stadion

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 3. Sep 2018

Heggedal Idrettslag har igangsatt planer om et oppgradert og nytt anlegg på Gjellum som alle våre medlemmer skal få nytte av. Planene består av bl.a rulleskibane, friidrettsarena, oppgradert kunstgressbane med mulighet for varme og flere fotballbaner. Dette koster, og vi er derfor avhengige at alle bidrar. Høstens dugnad vil derfor gå direkte til dette formålet.


Hver husstand skal selge 5 sekker av høykvalitetsdopapir til 400 kr stk. 

Hver enkelt husstand som selger dopapir henter på Gjellum i uke 38, og faktureres med forfall i uke 40. Altså god tid på å selge til familie, venner, naboer, kollegare og andre kjente!


Alle lag/gruppeledere må sende ut vedlagt info til alle sine medlemmer snarest mulig denne uken. Lag/gruppeleder vil bli informert om tidspunkt for henting, og må bistå i organiseringen av utlevering.


Ta kontakt med oss hvis det er noe: hil.dugnad@gmail.com


Med vennlig hilsen Dugnadsgruppen HIL

ved

Kari Bauer Rustad 97669762.

Elisabeth Schwabe 90721252.

Svein Roar Aandal 93447017.

Dopapirdugnad for HIL 2018.pdf


0 Kommentar

Nye rekorder og flott innsats på Nesøyalekene!

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 1. Sep 2018

Heggedal stilte som tradisjon tro med flere deltagere på Nesøyalekene. Her ble det satt rekorder i fleng av våre utøvere og ikke minst var det gøy å være flere på stevne spesielt så bra vær som det var i dag.

Daniel White fikk et veldig bra resultat på høyde som han fikk 3.plass for og god innsats på  60 meter og lengde.

Tobias Knudsen fikk 1.plass på høyde, med et flott resultat på  1,10m, i tillegg til flotte resultater på kule, lengde,  60 meter og 500m terreng.

På Gutter 9, gjorde Sixten og Victor veldig bra innsats  på 60 meter, kule, lengde og 500m terreng. 

For Jenter 9, stilte Elena, Thea og Elina på alle øvelser og det ble satt flere nye personlige rekorder. Elena kastet over 4 meter i kule. På lengde var det også gode resultater av alle tre med flere over og rundt 3 meter.

Alle koste seg på stevnet og fikk flere nye erfaringer som de tar med seg videre på andre stevner. Det er gøy å være på stevne med Heggedal utøvere, her har vi det gøy og gleder oss over den gode innsatsen og fine resultater.

Komplett resultatliste er å finne på NesøyaIL sine sider: https://www.nesoyail.no/Friidrett.html?actions=223:content&idc=583  0 Kommentar

Flott innsats på Elvelekene!

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 26. Aug 2018

Heggedal stilte med flere utøvere på Elvelekene i Drammen på Marienlyst stadion i strålende solskinn.

Her gjorde Elena og Daniel White og Elina og Julia Refvik en flott innsats med flere gode resultater.

Elina og Elena løp helt likt på 40m med 7.0 sekunder. På 60m fikk Daniel et flott resultat på 10.01. 

Julia fikk gode resultater på både 100m med 13,99 og 7,15 i kule.

Elena og Daniel fullførte dagen med god innsats både på lengde og liten ball og Elina med lengde.

Mellom øvelsene hadde vi det gøy! Se video som ligger på facebook gruppen.

Den fulle og hele resultatlisten er tilgjengelig på ifhellas sine sider: http://www.ifhellas.no/blog/post/130565/elvelekene-2018-i-stralende-solskinn!?ispage=true 


0 Kommentar

CAMP NORSJØ, EN FLOTT NY TRADISJON FOR HEGGEDAL IL FRIIDRETT.

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 19. Aug 2018

For første gang arrangerte friidrettsgruppa treningsleir for sine aktive denne sommeren. Turen gikk til Norsjø ferieland i Telemark. Vi møtte opp på Asker togstasjon søndag 24 juni og startet det hele med en liten busstur til Kongsberg og deretter Tog til Nordagutu. Anders var med på togturen, og på Nordagutu ble alle møtt av Rolf og Berit som sammen med Anders var ledere på turen. Det var hele 11 deltagere på leiren fra 12- 14 års alderen, og neste år regner vi med å bli enda flere.

Hver morgen var det tidlig vekking med Anders til «guten morgen guten morgen» for deretter å prøve å gni søvnen ut av øynene før det var trening på gang. Morgenøkten bestod noen dager av joggetur, litt spenst og litt styrke.

Etter lunsj var det mulighet for å stå på Wakeboard. På Norsjø er Norges største wakeboardbane, og flere av deltagerne hadde gjort dette tidligere og hadde mye moro på banen. Tirsdag og torsdag kveld var det kjøring for alle, også de som ikke hadde gjort det tidligere. Nesten alle prøvde, og det var utrolig gøy. Problemet var bare at alle ble så støle i armene at på onsdag var det nesten umulig å trene.

Dette gav ideen Norsjølekene, og den ble iverksatt med diverse øvelser der de tre hyttelagene konkurrerte med hverandre. Her inngikk øvelsene gå 40 meter på 2 minutter uten klokke, hopp 10 lengdehopp på 15 meter uten målebånd, hent 5 l vann i sjøen med hullete kopper uten desilitermål, det var en quiz om området, og i tillegg støte kule med snittlengde nærmest mulig 4 m.

Utrolig nok ble det helt uavgjort, så alle lagene måtte premieres.

Friidrettstrening hadde vi også. På ettermiddagen kjørte vi til friidrettsbanen på Bø. Her hadde vi forskjellig trening, både sprint, lengde, hekk, diskos og spyd. Her trente også Northug og hans gjeng, så vi var i godt selskap.

Vi takker for i år, og gleder oss til leir til neste år.


0 Kommentar

Bækkelagets Maileker 6.mai 2018

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 19. Aug 2018

Heggedal IL sin friidrettsgruppe tok med seg mange medaljer hjem på mailekene på Bækkelaget 6. mai.

Tobias Knudsen og Magnus Kristiansen stilte på Bækkelagets Maileker. Magnus gjorde en flott innsats i Høyde og hoppet på persen sin 140 cm og fikk 1. plass mens Tobias perset med 115 cm og fikk bronse for det.  

På hekk ble det gull til Magnus med 10.81, og på 60 meter fikk Heggedal både sølv til Magnus med 9,25 og bronse til Tobias med 9,81 som også er personlig rekord.

Tobias er en veldig sterk løper på utholdenhet. Og på 600 m fikk han sterke 2.00.03, noe som holdt til sølv.

I spyd fikk vi også edelt metall. Magnus tok med seg sølv på 20.03 m og Tobias bronse på 10.50.

Gratulerer så mye til begge to fra oss alle.


0 Kommentar

Tyrvinglekene 15-17. Juni 2018

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 19. Aug 2018

Gratulerer med Gull til Magnus på 60 m hekk!

Tyrvinglekene er det største stevnet for barn og unge i Norge, og her deltar barn fra hele landet. Vi stilte med en stolt tropp på 11 stykker.

Elina Refvik og Hedda Kristine stilte i 10 års klassen og fikk med flotte resultater. På 60m ble det 11.03 på Elina, og 11,34 på Hedda Kristine. I lengde ble det 2,44m på Elina, og 2,69 på Hedda Kristine. Gratulerer med innsatsen.

For Johannes Vik Pedersen som stilte i 10 års klassen for gutter ble det 10,52s på 60 m, og 3.02 m i lengde. Gratulerer.

I 12 års klassen gutter stilte Tobias Nortvedt Knutsen, Falk Snorrasson, Magnus Kristiansen Oscar Edison og Elias Olsen. På 1500 m stilte Tobias, og løp inn på flotte 5,42,54, han fikk 5,08 i kule.  På 60 m ble det 9,33s på Magnus, Elias 10,84s og Falk 10.99s. i lengde ble det 4,31m på Magnus, Elias fikk 3,14m og Falk 3,09m. På 4x60 m stilte vi med lag der Elias, Falk, Oscar Edison og Magnus løp. De kom inn på tiden 39.74s.

På 60 m hekk fikk Magnus gull med tiden 10,41. Dette er vi utrolig stolte over, gratulerer til Magnus for gull på tyrvinglekene.

I jenter 12 år stilte Amanda Nes Fredheim. Hun fikk flotte resultater med 10.54 s på 60 m, 3,34m i lengde, i kule ble det hele 6,69m, på 200 m 35.61s, 60 m hekk 13,04 s, og i liten ball ble Amanda nr 5 med hele 34.67, kjempebra kast. Gratulerer med flotte resultater.

Julia Refvik stilte på 60 m og fikk tiden 8.94, i diskos ble det 22,13m, i kule 7,20 m. Gratulerer med flotte resultater. 0 Kommentar

Romerikslekene 26-27. mai 2018

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 19. Aug 2018

I slutten av mai reiste mange fra Heggedal til Lillestrøm for å delta på Skedsmolekene. Dette er stedet der Bjørn Henrik har vokst opp, så vi synes det er ekstra viktig å markere oss her.

Her deltok i jenter 9 år; Elena White, Hedda Kristine Vik Pedersen, Sarah Ekblad Pettersen og Thea Tesaker Ramstad. På 60 m fikk de flotte tider med Elena på 10.54, Hedda Kristine på 11,52, Sarah på 13,09 og Thea på 11.36. I lengde fikk Hedda 2.53m, Elena 3,25m, Sarah 3,28 og Thea 2,58. I liten ball kastet Hedda Kristine 17,09 m, Sarah 11,98, Thea 8,44 og Elena 11,54. Her har vi en flott gjeng med jenter som vi gleder oss til å se mere av i friidretten fremover.

For gutter 10 år fikk Johannes Vik Pedersen 11,28 på 60 m, 90 cm i høyde, hele 19,59 i liten ball og 2,93 i lengde. Gratulerer.

Gutter 11 år Daniel White. Han fikk flotte 10.28 på 60 m. I lengde ble det flotte 3,31. Og i liten ball 24.22. Gratulerer.

I 12 års klassen for gutter stilte Magnus Kristiansen og Tobias Knutsen. Magnus kom til finale på 60 m, og fikk sølv med tiden 9,11. Tobias fikk 10.07. I lengde ble det sølv på Magnus med 4,31, og Tobias hoppet 3,36. I høyde ble det gull med 1,35 for Magnus, og Tobias hoppet 1,10. Gratulerer til dere også.

Gutter 14 år reiste opp på kvelden for å løpe stafett 4 x 100 m. Dette var utrolig stilig gjort. På laget stilte på 1. etappe Tage Horn, 2. etappe Kristian Elias Koppang, 3. etappe fikk Sondre Kristiansen, og Luka Snorrasson løp 4. etappe. Laget fikk gullmedalje for innsatsen, og en superflott tid på 56 sek, dvs 14 sek i snitt på hver 100 meter, veldig bra gutter.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline