Gui Sportsklubb - Friidrett

Gui Sportsklubb - Friidrett

Flott innsats av rekord stor gruppe Gui utøvere på Julestevnet!

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 1. Des 2019

Det var hele 27 utøvere fra Gui Sportsklubb som stilte på Julestevnet i helgen. Dette må være ny rekord og viser at det stor rekruttering til den nye klubben våres.

Vi hadde med utøvere i de fleste klassene fra 10år og opp til 15år. Det var full fart fra start og de yngste var tidlig på plass for å rekke avkrysning i løpsøvelsene innen kl 09. Etter det var det full fart hele dagen med mye morro og flotte resultater fra alle.

Vi gratulerer alle våre utøvere med super innsats og nye rekorder!

Resultatlisten fra stevnet er tilgjengelig her: https://liveres.andro.no/results/?competition_id=42&day_id=1 

 


0 Kommentar

Ola Matre med flott resultat på Frankfurt Marathon

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 3. Nov 2019

Ola Matre med flott resultat på Frankfurt Marathon. 

Ola hadde som mål å løpe rundt 2:28, og fikk bra drahjelp av harene til beste tyske dame. 2:27:26 er pers med nesten fem minutter, så Ola er veldig fornøyd. han fikk 82. plass totalt, 17 sekund bak beste norske. 

Ola som er Heggedals råeste løper ser for seg å gå for 2:25 neste år. Det er mulig han også får med seg en løper fra Asker over til Heggedal.

Vi gratulerer Ola med klubbrekorden og ser frem til flere gode resultater!


Det flotte resultatet til Ola finner dere her: https://live.frankfurt-marathon.com/2019/?content=detail&fpid=search&pid=search&idp=9999990AEF46730000638A0E&lang=EN_CAP&event=L_9999990AEF46730000000318&search%5Bname%5D=Matre&search%5Bfirstname%5D=Ola&search_event=ALL_EVENT_GROUP_2019  


0 Kommentar

Resultater fra Sparebank1 Lekene 8.September

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 8. Sep 2019

Flere ivrige utøvere fra Heggedal hadde tatt turen til Sparebank 1 lekene i Hønefoss søndag 8.september.

Mange gode resultater og flott innsats!

Elena fikk første plass i lengde med 3,63 og 2.plass på 60m og Martine på 3.plass i 60m. 

Filip 1.plass i liten ball. Tobias fikk også 1.plass

Fullstendige resultater er tilgjengelige her: http://ringerikefik.no/resultater-fra-sparebank1-lekene-8-september/ 0 Kommentar

Stevnerapport fra Tyrvinglekene ute 2019

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 16. Jun 2019

Tyrvinglekene er et av de største stevnene man som ung friidrettsutøver kan være med på i løpet av sesongen. Her kommer det utøvere fra hele Norge og til og med noen fra Sverige legger sin Friidrettstur til Tyrvninglekene som en Friidrettscamp hvor de også får med seg Bislett games. Her kan man derfor lett bli kjent med utøvere fra andre klubber samtidig som det er veldig gøy å delta på et stort stevne sammen med utøvere fra sin egen klubb som man kjenner godt fra før.

På lørdag var det veldig flott vær og det ble nok litt i vel varmt i køen på lengde, men det hindret ikke våre utøvere i å sette nye rekorder.

Fra Heggedal stilte i 10års klassen: Elena, Elina og Filip, hvor de deltok i 60m, lengde, 600m, kule og liten ball

Elena satte ny rekord i lengde med 3,50m og 60m på 10:09. Elina satte ny rekord med 2:17,74 på 600m

i 12 årsklassen stilte Daniel på 200m, 60m, 60m hekk, lengde og liten ball.

i 15 årsklassen var Heggedal godt representert med: Sondre på 200m, 300m hekk, høyde, lengde og tresteg. Iver stilte på 2000m og 800m, Luka på 800m og Tage på 100m.

I Menn Senior stilte Ola Matre på 3000m

Gratulerer til alle utøvere med flott innsats gode resultater. Gratulerer også til Julia med 1.plass i diskos i Jenter 15 og veldig bra tid på 100m.

Komplett resultatliste er tilgjengelig her:

http://webres1.andro.no/tyrvinglekene/2019/ 


0 Kommentar

Mange gode resultater på Askerlekene

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 9. Jun 2019

Gratulerer masse til alle som deltok på askerlekene i helgen. 

Heggedal hadde hele 15 deltakere med. 

For gutter 15 år ble det flotte personlige rekorder på Tage Horn og Luka Snorrasson på 60 m med hhv 8,26 og 8,37, finaleplass på Tage. 

Sondre Kristiansen fikk personlig rekord i Høyde med 1,60 og Lengde med 4,88 m. 

I 13 års klassen tok Eskil D. Marstein med seg 2 bronse, 1 sølv og fire perser i Høyde med 1,20, 60 m med 9,61, Diskos med 17,05 , Kule med 6,40. Gratulerer. 

Magnus Kristiansen kom også innom og perset i høyde med 1,45. Falk Snorrasson fikk også flotte resultater i lengde og kule. Felix B fadnes tok også med seg gullmedalje på 100 m på fredagen. 

I de yngste klassene stilte Elena White, Elina refvik, Eline s. Clifford, Liam Keno Hartjen, Mathea s. Clifford, Synnøve Mjøvik-Hoel, Therese Gustavsson, Maren Andrine Lyngstad Bjaarstad og Thea Ramstad. 

Elena satte ny personlig beste i lengde med 3,64, på 60m med 10:12 og høyde 1:05

i Diskos kastet Elina 7,65, Thea 7,76 og Maren 4,35

Blant Jenter 10 var det mange flotte resultater av alle utøverne på 600m, 60m , 60m hekk, lengde og høyde.

Dere har vært kjempeflinke!

Julia som trener med Asker og hjelper til som trener i Heggedal fikk ny personlig beste med 8,76 i kule og 31,46m i diskos, diskos resultatet kan være godt nok for å stille i UM og med noen meter til er det kanskje medaljemuligheter også.

Resultatene finner dere her:  http://webres1.andro.no/askerlekene/2019/

Flere bilder fra stevnet finner dere i Bildegalleriet: http://friidrett.heggedalil.no/gallery/album?uid=1100129995&aid=89029&ispage=true  - Nå oppdatert med flere bilder.0 Kommentar

Heggedal IL Friidrett på «Bamselekene 2019» i Stangehallen 22-24 mars

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 27. Mai 2019

En historie fra en mamma til en førstereis debutant innen friidrett på stevne, gutt 9 år.

Trenerne i klubben snakket varmt i lang tid om Bamselekene som går av stabelen i Stangehallen, Hamar. Mange barn var spente. Bamselekene, hva var det? 

Bamselekene er en fast tradisjon for de fleste klubber i østlandsområdet som avslutning og årets høydepunkt på innendørssesongen. Bamselekene er en årlig fellestur også for HILS utøvere 10-19-år.
9-åringene i følge med foreldre kan stille i klasse gutter/jenter 10 år.
Dette blir en sosial og fin tur hvor man har god anledning til å bli bedre kjent med hverandre også på tvers av gruppene som deltar.

Barna trente i lang tid og de aller minste som ikke helt visste hva dette var, var nok litt ekstra spente. Det skulle jo også være overnatting!

De minste barna ble påmeldt 60m, 600m og lengde og kulestøt. Ved ankomst fredag var spenningen til å ta og føle på. Hvem skulle vi bo på rom med? Som førstereis så kjenner man ikke alle, men det var lett å gjøre noe med. Barna føk rundt, lekte boksen går, spiste godteri og ble godt kjent. Vi voksne fikk også masse tid og praten satt løst. 

Neste morgen var den store dagen og sommerfuglene hadde for alvor tatt bosted i magen. Vi møttes til felles frokost, fant bilene og kom oss til Stangehallen. Øvelsene for de minste var delt opp med 2 øvelser per dag lørdag og søndag. 

Nå var stemningen høy og det var bare å starte oppvarmingen. De fantastiske trenerne i klubben samlet barna og satte i gang. Det ble jogging, hopp og sprett med tøy og bøy før hver enkelt øvelse. Det var mange barn påmeldt og det ble litt venting. Spesielt i lengde ble tålmodigheten satt litt på prøve. Men når navnet ble ropt opp, så la de på sprang og hoppet så langt de bare klarte. 60m var en fin og akkurat passe lengde å løpe så fort man kunne fra start til mål. 

Så var turen kommet til 600m. Det var ikke så lett å huske rådet fra treneren om at her er det lurt å starte litt rolig før man tar bena fatt og legger inn siste gir mot slutten. Uten unntak tror jeg alle debutantene la inn støtet fra start og ramlet inn i mål med blodsmak i munnen og skjelvende bein – men alle gjennomførte! Siste øvelse var kule, og kula var tung. For mange var dette en helt ny øvelse noe som gjorde det litt ekstra spennende. Teknikk og om kula ble støtet eller kastet. Det var ikke så vesentlig for en debutant. Kula fløy og kommentaren var: «det var kult».

Lørdag kveld var det en sliten gjeng som møttes til felles middag. Men det varte ikke lenge… Nå kjente de jo hverandre enda bedre. Fredags suksess ble gjentatt og barna føk rundt og hadde det gøy. Foreldre og trenere fikk en litt større jobb med å få barna til sengs og faktisk få de til å sove – ny dag i morgen med ny runde øvelser. Greit å våkne uthvilt med nye krefter.

Når hver øvelse var gjennomført var det premieutdeling. En liten bamse til hver deltager og etter gjennomført stevene på søndag, da fikk alle utdelt en stor bamse hver. Lykken var stor og spørsmålet er allerede kommet: «Hvor lenge er det til neste Bamselekene egentlig?»


0 Kommentar

Prioriterte stevner i Mai og Juni

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 19. Mai 2019

Prioriterte stevner fremover:


25 - 26.mai

Romerikslekene

Lillestrøm

Romerike Friidrett

Friidrett på bane

07-09.junAskerlekeneAsker, FøykaAsker Skiklubb

Friidrett på bane

14-16.junTyrvinglekeneNadderudTyrving

Friidrett på bane

Dette er stevner Klubben prioriterer og hvor utøvere derfor vil møte flere fra klubben og trenere vil være tilstede. Viktig at også foreldre er tilstede for å følge opp barna.

Stevnene er store fine stevner som det anbefales å få med seg, veldig gøy å være med på disse!


0 Kommentar

Mailekene 2019

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 19. Mai 2019

Lørdag 4.mai arrangerte Bækkelaget Sportsklubb mailekene på Ekeberg. Fra Heggedal stilte to blide 2006 modeller opp.


Eskil og Tobias løp 60m, 60m hekk og 600m og hoppet lengde. Eskil kastet også kule.


Etter en lang dag med konkurranse under varierende vær som innebar sol, regn, vind og litt snø dro guttene fornøyde hjem med tilsammen 2 gull, 2 sølv, og 3 bronsemedaljer samt noen personlige rekorder og erfaringer.


0 Kommentar

Vårdugnad 25. April

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 10. Apr 2019

Det blir obligatorisk vårdugnad i Vollen for foreldre og barn i gruppa 3. – 6. klasse 25. april kl 18 til 20. 

Vi skal klargjøre friidrettsbanen slik at vi får skikkelig flotte treninger. Alle må møte med rake, spade, og kost. Ta med litt å drikke og godt humør, så håper vi på stort oppmøte.


0 Kommentar

Årsmøte Friidrett - Referat

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 10. Mar 2019

Årsmøte i Friidrettsgruppa ble avholdt på Gjellum Onsdag 6.mars kl 18-20:30. Det var godt oppmøte og det ble også holdt et informasjonsmøte om Bamselekene.

Vedlagt er Referat fra årsmøte, årsberetning og Presentasjonen om Bamselekene:

2019 årsmøte.pdf

Årsberetning - 2018.pdf

Bamselekene 22-24 mars 2019.pdf


0 Kommentar

Athletix

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 1. Mar 2019

Vi oppretter nå en gruppe i friidretten som heter Athletix. Dette er trening med styrke, spenst og utholdenhet uten konkurranse for ungdom, i første omgang 2004, men vi håper å utvide etterhvert. 

Er det andre årganger som ønsker dette kan dere kontakte Berit. 

De som ønsker å være med kan møte opp i flerbrukshallens styrkerom tirsdag og fredag kl 18 til 19. Det koster kr 300 pr halvår. 

Man må være medlem av Heggedal IL friidrettsgruppe. 

For å melde deg inn gå inn på minidrett.no og lag en profil. Trykk deretter på påmelding og velg Heggedal IL og friidrett på bane. 


0 Kommentar

Årsmøte og Bamselekene møte - Onsdag 6.mars

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 17. Feb 2019

Vi innkaller alle foreldre til  årsmøte i friidrettsgruppa. 

Det blir samtidig informasjonsmøte om samarbeid HIL/VUL, og informasjonsmøte om Bamselekene. Alle foreldre med barn som skal til Bamselekene må derfor møte.


Sted Gjellum.
Tid onsdag 6. mars kl 18.00. Sett av tiden med en gang og bli med slik at vi kan stå sammen for en flott friidrettsgruppe i Heggedal.0 Kommentar

Flott dag på Skedsmolekene 26.januar!

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 29. Jan 2019

Utrolig fin dag på skedsmolekene , mange nye personlige rekorder, mange medaljer , men det viktiste av alt mye moro for barna! 

Heggedal stilte mange utøvere:

G7: Benedikt Gustafsson og Kristoffer Vik Pedersen

J7: Vilde Elise Vestveit

J9: Mathea Stefansen Clifford, Eline Stefansen Clifford og Therese Gustafsson

G10: Sixten Hauk Johannes Birkeland Løken

J10: Thea Tesaker Ramstad, Elena Marija White og Hedda Kristine Vik Pedersen

G11: Johannes Vik Pedersen

G12: Daniel Robert James White

Resultatliste er å finne her: http://webres1.andro.no/skedsmolekene_inne/2019/ 


0 Kommentar

Bestilling av Hettegensere

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 29. Jan 2019

Hei alle. Berit tar nå imot bestilling av hettegenser. 

Bestilles innen søndag 3. februar. Send bestilling på mail til: berimar@online.no.

De er klare i løpet av 1 - 2 uker.
Den koster kr 350.

Den kan bestilles i størrelse:
120/130 (4-6 år)
140/150 (8-10 år)
160/170 (12-14 år) ( Her kan nok mange trenge voksenstørrelse)
I voksen går de fra xxs- xxxl.


Den er trykk på, og det er ikke sannsynlig at dere kan bytte, så bestill heller for stor enn for liten. 


0 Kommentar

Flott innsats av Magnus i Distriktskampen!

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 15. Jan 2019

Vi gratulerer Magnus Kristiansen som deltok på Akershus sitt kretslag i Sverige helgen 16.desember. Han ble best på 60 m hekk med 10.24, fikk personlig rekord i høyde med 1.43, og tok seg over 2,22 i stav. 

Kjempeflott innsats fra vår heggedalsutøver:) 


 Her er poengstillingen ved slutt:


Lagresultat
1Akershus748
2Bohuslän/Dalsland627
3Värmlan551
4Oslo545
5Västergötland520
6Vestfold377

0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline