CAMP NORSJØ, EN FLOTT NY TRADISJON FOR HEGGEDAL IL FRIIDRETT.

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 19. Aug 2018

For første gang arrangerte friidrettsgruppa treningsleir for sine aktive denne sommeren. Turen gikk til Norsjø ferieland i Telemark. Vi møtte opp på Asker togstasjon søndag 24 juni og startet det hele med en liten busstur til Kongsberg og deretter Tog til Nordagutu. Anders var med på togturen, og på Nordagutu ble alle møtt av Rolf og Berit som sammen med Anders var ledere på turen. Det var hele 11 deltagere på leiren fra 12- 14 års alderen, og neste år regner vi med å bli enda flere.

Hver morgen var det tidlig vekking med Anders til «guten morgen guten morgen» for deretter å prøve å gni søvnen ut av øynene før det var trening på gang. Morgenøkten bestod noen dager av joggetur, litt spenst og litt styrke.

Etter lunsj var det mulighet for å stå på Wakeboard. På Norsjø er Norges største wakeboardbane, og flere av deltagerne hadde gjort dette tidligere og hadde mye moro på banen. Tirsdag og torsdag kveld var det kjøring for alle, også de som ikke hadde gjort det tidligere. Nesten alle prøvde, og det var utrolig gøy. Problemet var bare at alle ble så støle i armene at på onsdag var det nesten umulig å trene.

Dette gav ideen Norsjølekene, og den ble iverksatt med diverse øvelser der de tre hyttelagene konkurrerte med hverandre. Her inngikk øvelsene gå 40 meter på 2 minutter uten klokke, hopp 10 lengdehopp på 15 meter uten målebånd, hent 5 l vann i sjøen med hullete kopper uten desilitermål, det var en quiz om området, og i tillegg støte kule med snittlengde nærmest mulig 4 m.

Utrolig nok ble det helt uavgjort, så alle lagene måtte premieres.

Friidrettstrening hadde vi også. På ettermiddagen kjørte vi til friidrettsbanen på Bø. Her hadde vi forskjellig trening, både sprint, lengde, hekk, diskos og spyd. Her trente også Northug og hans gjeng, så vi var i godt selskap.

Vi takker for i år, og gleder oss til leir til neste år.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.