Kjempegøy på Askerlekene i helgen!

Postet av Gui Sportsklubb - Friidrett den 6. Jun 2021

Denne helgen har Gui markerkt seg veldig godt på Askerlekene og hadde hele 26 utøvere av totalt 87 deltagere på hele stevnet. Det er gøy å se at Gui har så mange med på et stort stevne. 

Det har også vært mulighet for å få prøve seg på nye øvelser i strålende sol og flotte forhold. Det har da også vært flust med nye rekorder og det ser ut som alle våre utøvere har satt nye personlige rekorder i flere øvelser.

Fredag ettermiddag ble det avholdt 100m og her deltok 9 av våre utøvere og fikk flotte resultater!

Lørdag startet med 60 meter Hekk, før det var Lengde, Diskos, 600m og Kule, de eldre utøverne fikk også prøvd seg på 200m med gode resultater i sterk konkurranse med utøvere fra Asker og Tyrving.

Søndag startet med spyd for de yngste guttene, Høyde for Jenter 12-13 og de yngste jentene startet med 60meter. Dagen fortsatte med disse øvelsene og det var både forsøksheat og finale på 60m. 

Spesielt på 60m ble det satt mange nye personlige rekorder med flotte tider og det er gøy å se at vi har utøvere som kan markere seg på mange forskjellige øvelser, det ble lagt merke til de flotte resultatene hvor Gui sine utøvere gjentatte ganger sto øverst på pallen!

Vi vil gjerne berømme alle våre utøvere med de flotte resultatene som de bør være veldig stolte over. Noen utøvere var særdeles aktive og deltok på flest mulig øvelser, her kan f.eks nevnes:

Elina Maylinn Refvik deltok i hele 8 forskjellige øvelser, herunder 100m, Diskos, Kule, 600m, Lengde, Høyde, 60m og Spyd. 

Andre som deltok på mer enn 4 øvelser var:

Therese Gustafsson deltok på 100m, 60m, 60m Hekk, Høyde og Lengde,

Stine Lyngstad deltok på 100m, Lengde, 60m Hekk, 60m og Høyde

Johan Traa deltok på Lengde, 60m, 60m Hekk, 600m og Spyd

På Lengde og Høyde utmerket Elena Marija White seg med 4,35 m i Lengde og 133 cm i Høyde. Veldig flotte resultater!

Veldig gøy å se at våre yngste utøvere også prøver seg på stevner, her kan vi Gratulere: 

Benedikt Gustafsson, 

Sunniva Bjørnstad Seth, 

Hedwig Wettre Svalastog, 

Jenny Sweeney, 

Johan Traa og Olai Graff-Wang med flott innsats og gode resultater.

Gå gjerne inn på Opentrack å se på resultatene på hver enkelt utøver: https://norway.opentrack.run/en-gb/x/2021/NOR/2021askerlekene-2021/competitor/

Det er også mulig å se resultatene på det enkelte øvelsene her: https://norway.opentrack.run/en-gb/x/2021/NOR/2021askerlekene-2021/event/0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline