Kjempegøy på Bamselekene

Postet av Ole Martin Refvik den 13. Mar 2022

Vel hjemme og myk landing i sofakroken etter en herlig helg med flotte utøvere, foreldre og trenere. Gui hadde 15 utøvere med på stevnet i aldersgruppene Gutter 10 år, Jenter 10 år, Jenter 11 år , Jenter 13, 14 og 15 år. I tillegg til foreldre og trenere var vi  rundt 25 stk fra Gui.

Etter 2 års pause var det veldig fint å være tilbake å bli kjent med de gode bamsene man kunne få i premie. Vi hadde også med flere nye utøvere og foreldre som fikk prøvd seg med en flott tur til Stangehallen. Lørdagen startet tidlig med første øvelse kl 10 og var ikke over før etter stafettene i syv tiden. Vi fikk til å ha 2 stafett lag som gjorde en kjempeinnsats, det er ikke alltid at alt klaffer 100% i vekslingene på en hektisk dag, men her kommer vi sterkere tilbake neste gang!

Etter en lang dag i hallen var det derfor veldig fint med en Pizzakveld på Pizzanini i Hamar, her har de veldig god Pizza og vi koste oss med god mat før turen gikk tilbake til hotellet.

De som hadde litt tid til overs på lørdagen, eller som kom tidlig opp på fredagen hadde også mulighet til å kose seg i bassenget og badstu på hotellet.

På søndagen var det nye øvelser og vi fikk også noen pall plasseringer med flotte resultater av Elena med 1.plass på lengde og en 2.plass i høyde på lørdagen.  

Alle utøvere fikk satt nye personlige rekorder og har gjort en kjempeinnsats, vi gleder oss derfor til neste år allerede!

Takk så mye til alle utøvere, trenere og foreldre for en flott helg og en spesiell takk til Anette & Annette for den velsmakende og særdeles godt organiserte lunsj serveringen, slik at alle hadde tilgang på mat og drikke under stevnet begge dagene. 

Se her for alle de fine resultatene:

Resultater Lørdag

Resultater Søndag

En flott gjeng med Gui utøvere!

Stine og Elina klare for 60m

Et flott Lunsj utvalg med mye god energi til våre utøvere takket være Anette & Annette

Start oå 600m J13

600m

Rolig oppvarming før 600m

En hvil i bakken etter flott innsats på 600m 

Fornøyde utøvere etter 200m (siste øvelse) på søndagen


Elina på lengde

Seiershopp på lengde for Elena

Premieutdeling høyde jenter 13, Elena på 2.plass

Ser frem til neste Bamselekene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.