Mange gode resultater på Tyrvinglekene 10-12.juni

Postet av Ole Martin Refvik den 19. Jun 2022

Endelig var det et fullverdig Tyrvinglekene som ble arrangert. Det ble avholdt for aller siste gang på Nadderud stadion. Den nye friidrettsbanen på Rud var ikke100% klar til Tyrvinglekene og det var derfor kun Diskos og Slegge som ble avholdt på Rud, mens resten var på Nadderud.

Vi klarte også å stille 1 stafettlag i J13-14. Jentene gjorde det veldig bra på Tyrvinglekene. De løp raskere enn 6 av lagene og kom på 5. plass totalt. Imponerende! De som stilte på Stafettlaget var: Elena, Stine, Thea og Regine.  Her har vi flere gode løpere å ta av og håper derfor at vi kan stille flere stafettlag fremover.

Fra gutter 06 hadde vi fetterne Henrik Linna Vineshaugen og Marcus Linna Berge som gjorde oss stolte. Henrik tok en flott bronse i Høyde med 170 m. På 200 m ble det kniving mellom fetterne, Henrik kom inn på en flott 7. plass med 23.82, og Marcus en sterk tid på 24.20. På 100 m var vi stolte vitner til at marcus kom i finalen. Han ble nr 7 med tiden 11,86. Utrolig flotte resultater på gutta våre.

Storm Windju Christiansen løp inn til ny pers på 600m på 2.00,31 som er over 5 sekunder forbedring fra tidligere. Han løp et optimalt løp, med jevn fart og kom inn på 2. plass i sitt heat. Det er trygt å si at sub 2 minutter er rett rundt hjørnet for Storm!

I jenteklassen tok Stine en flott sølvmedalje på 60 m hekk med tiden 10.66. Det ble også en veldig sterk tid på 200 m hekk med 34,38. vi gleder oss virkelig til videre treninger. Det ble også ny personlig rekord og sterk tid på Thea Ramstad på 60 m hekk med tiden. 11.67.

Elena kom på 05 plass i lengde av 56 jenter til sammen fra hele landet , ny PB i høyde  med 1:45  og bronse .

På høyde var også  Stine og Thea fra gui med godt førsøk på Pb.

Elina fikk ikke vært med på lørdagen men kom med på søndagen og fikk satt ny personlig rekord på tresteg og et fint løp på 200m

Lørdag var en dag med mye læring, motvind og regn. Det startet med en fin 60m  for Thea i 2,8 motvind. Så en stafett med en del trøbbel, men et godt resultat. Da kule konkurransen kom var hun helt utladet, men gjennomførte.Thea hadde en god dag på søndagen. Ny pers på 60 m hekk og tangering av rekord på 1.25m i høyde. Listen var ikke med Thea. Hun hoppet 1.30, men listen datt ned da Thea var på vei ut av madrassen.

Fullstendig resultatliste er tilgjengelig på Tyrvinglekene sine sider: https://tyrvinglekene.no/resultater-2022/


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.